Мікрохвильова піч Ardesto GO-E845GB Зручне електронне управління. Для відкривання є ручка, а для управління - шість клавіш і поворотний перемикач. Клавіші відповідають за різні режими, а перемикач - за регулювання ваги і часу приготування. Легкі страви за кілька етапів. Модель GO-E845GB підійде для розігріву вже готової їжі і напоїв, а також приготування нескладних страв, наприклад овочів, картоплі, м'яса і круп. Мікрохвильова піч або СВЧ-піч (англ. Microwave oven) - побутовий електроприлад, призначений для швидкого приготування або швидкого підігріву або приготування їжі, розморожування продуктів, а також використовується у виробничих цілях для розігріву деяких матеріалів, наприклад - клею. На відміну від класичних печей (наприклад, духовки або російської печі), розігрів продуктів в мікрохвильовій печі відбувається не з поверхні, а по всьому об'єму продукту, який містить полярні молекули (наприклад, води), так як радіохвилі проникають досить глибоко майже в усі харчові продукти . Це скорочує час розігріву продукту. СВЧ-печі, як ми вже говорили на початку теми, бувають - побутові і виробничі. Побутові мікрохвильовки можуть бути виконані як в окремій конструкції, так і у вигляді вбудованої техніки. Побутові ж печі діляться на: Соло. Звичайна мікрохвильова піч, яка виконує тільки функцію розморожування або розігріву їжі. Додаткових функцій не має; СВЧ з грилем. Мікрохвильова піч, яка крім розморожування і підігріву їжі, має також вбудований тен (як додатковий нагрівальний елемент) і крутив, за допомогою якого можна приготувати, наприклад - курку-гриль; СВЧ з конвекцією. Ця мікрохвильова піч має функцію обдування продукту приготування гарячих потоком повітря, рівномірно розподіляється по всій поверхні продукту, що дає ефект приготування їжі як в духовці. Завдяки конвекції, продукти краще пропікаються і прожарюються. У такій СВЧ-печі можна запікати курку, тушкувати м'ясо, пекти пироги і т. Д. Мультифункціональні СВЧ. Найдорожчі СВЧ з побутових мікрохвильових печей, які крім стандартних функцій, мають і додаткові - гриль, конвекцію, пароварку, і ще безліч додаткових режимів і інших технічних рішень приготування їжі. |